FødevareWatch

Stor eksportvækst sikrer Easis nyt rekordoverskud

Udlandssalget er steget markant hos den sukkerfri producent Easis, og alt tyder ifølge direktøren på, at det fører til endnu et rekordår for virksomheden.

Fødevarer uden tilsat sukker er efterspurgt. Easis' vækstrater i udlandet på 175 pct. tegner et billede af et marked i stærk fremgang, og det sender virksomheden med de sukkerfri produkter mod et rekordår på toplinjen.

Det skriver Ritzau Finans.

Easis regner med, at salgsfremgangen på de udenlandske markeder vil resultere i en bruttofortjeneste på 16 mio. kr. Det er en stigning på 13 pct. i forhold til 2016, skriver nyhedsbureauet.

Ifølge direktøren kan fremgangen blandt andet forklares af den sukkerfri sundhedsbølge, som har vundet stærkere terræn på virksomhedens eksportmarkeder.

"Det er ikke kun i Danmark, at vi ser et øget fokus på sukkers skadelige virkning. Det ser vi også på vores eksportmarkeder, hvor vi lige nu har en vækst på 175 pct.," siger den adm. direktør i Easis, Thomas Møberg, til Ritzau Finans.

Easis forventer ny sukkerfri fremgang

Ny sukkerfri fremgang i Easis

Kronikør: Sukkerindustrien har ingen skrupler

Forsiden lige nu

Coop afslutter milliardsalg

Dagligvarekoncernen afslutter stort ejendomssalg, der har været i gang siden marts. Pengene skal bla. bruges på butiksnettet.

Baron holder live i lukningstruet slotsbryggeri

For tredje år i træk er der usikkerhed om, hvorvidt Slotsbryggeriet Gavnø fra Sydsjælland kan fortsætte sin drift. Tidligere holdt moderselskabet hånden over det underskudsgivende bryggeri, men fremover skal baronen selv spæde til.

Brexit-pendulet svinger konstant hos Arla-chef

Afklaring er der ikke kommet mere af, når det kommer til brexit og følgerne af briternes EU-exit, og Arla-chef Peter Giørtz-Carlsen er både bekymret og positiv omkring den uvisse situation, der kan få store følger for 2600 danske ansatte.

Stor britisk pubkæde dropper drikkevarer fra EU

Når Storbritannien træder ud af EU, bliver det for dyrt at sælge drikkevarer, som bliver produceret i EU. Derfor går den britiske pubkæde JD Wetherspoon i gang med at udfase de europæiske drikkevarer. (opdateret 12.15)

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier