FødevareWatch

Stor eksportvækst sikrer Easis nyt rekordoverskud

Udlandssalget er steget markant hos den sukkerfri producent Easis, og alt tyder ifølge direktøren på, at det fører til endnu et rekordår for virksomheden.

Fødevarer uden tilsat sukker er efterspurgt. Easis' vækstrater i udlandet på 175 pct. tegner et billede af et marked i stærk fremgang, og det sender virksomheden med de sukkerfri produkter mod et rekordår på toplinjen.

Det skriver Ritzau Finans.

Easis regner med, at salgsfremgangen på de udenlandske markeder vil resultere i en bruttofortjeneste på 16 mio. kr. Det er en stigning på 13 pct. i forhold til 2016, skriver nyhedsbureauet.

Ifølge direktøren kan fremgangen blandt andet forklares af den sukkerfri sundhedsbølge, som har vundet stærkere terræn på virksomhedens eksportmarkeder.

"Det er ikke kun i Danmark, at vi ser et øget fokus på sukkers skadelige virkning. Det ser vi også på vores eksportmarkeder, hvor vi lige nu har en vækst på 175 pct.," siger den adm. direktør i Easis, Thomas Møberg, til Ritzau Finans.

Easis forventer ny sukkerfri fremgang

Ny sukkerfri fremgang i Easis

Kronikør: Sukkerindustrien har ingen skrupler

Forsiden lige nu

Kammeradvokaten på vej med kras kritik af Fiskeristyrelsen

Kammeradvokaten, der siden sidste efterår har kigget på sagsbehandlingen i Fiskeristyrelsen, afleverer i dag en 250 sider lang rapport, som ifølge kilder med kendskab til sagen beskriver "en rådden kultur i styrelsen". Det erfarer Watch Medier.

Lars Løkke til Meat 2030: Vi er bagefter tidsplanen og der skal handles nu

Spørgsmålet om, hvordan kødindustrien kan og skal spille sammen med forbrugernes stigende krav om bæredygtighed, samlede onsdag en god del af lederne inden for den danske kødbranche til en Danish Crowns konference Meat 2030. For som det er i dag, er kødproduktion blandt verdens største klimasyndere.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier