FødevareWatch

Stor eksportvækst sikrer Easis nyt rekordoverskud

Udlandssalget er steget markant hos den sukkerfri producent Easis, og alt tyder ifølge direktøren på, at det fører til endnu et rekordår for virksomheden.

Fødevarer uden tilsat sukker er efterspurgt. Easis’ vækstrater i udlandet på 175 pct. tegner et billede af et marked i stærk fremgang, og det sender virksomheden med de sukkerfri produkter mod et rekordår på toplinjen.

Det skriver Ritzau Finans.

Easis regner med, at salgsfremgangen på de udenlandske markeder vil resultere i en bruttofortjeneste på 16 mio. kr. Det er en stigning på 13 pct. i forhold til 2016, skriver nyhedsbureauet.

Ifølge direktøren kan fremgangen blandt andet forklares af den sukkerfri sundhedsbølge, som har vundet stærkere terræn på virksomhedens eksportmarkeder.

"Det er ikke kun i Danmark, at vi ser et øget fokus på sukkers skadelige virkning. Det ser vi også på vores eksportmarkeder, hvor vi lige nu har en vækst på 175 pct.," siger den adm. direktør i Easis, Thomas Møberg, til Ritzau Finans.

Easis forventer ny sukkerfri fremgang


Ny sukkerfri fremgang i Easis


Kronikør: Sukkerindustrien har ingen skrupler

Forsiden lige nu

Rokkedahl-chef skifter kyllinger ud med laks

Den tidligere 3-Stjernet-chef Anders Laursen, som siden 2016 har været til at etablere kyllingebrandet Rokkedahl i dansk detail, skifter nu til laksebranchen og et job som kommerciel direktør i en dansk milliardkoncern.

Avis: Løkke fik ferieophold af kendt kvotekonge

Ifølge Ekstra Bladet fik statsminister Lars Løkke Rasmussen i 2016 et ferieophold i et hus i Skagen ejet af fiskeren John-Anker Hametner Larsen. Han er kendt som en af landets største fiskere samt stor bidragyder til Løkkes fond.

Seneste Fødevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier