165 kantiner erstatter udskældte buræg med økologiske æg

Kantinekoncernen Fazer Food Services følger efter de fleste andre store fødevarekoncerner og dropper buræggene. I stedet for at overgå til skrabeæg eller frilands har koncernen valgt at hoppe i den økologiske grøft.

I de 165 kantiner, hvor Fazer Food Services' omkring 1000 medarbejdere dagligt bespiser omkring 45.000 gæster, vil der i fremtiden ikke længere være buræg på menuen.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også