FødevareWatch

Norsk morgenmadstjeneste i eksplosiv vækst

Siden 2015, hvor den norske morgenmadstjeneste Brødboksen omsatte for 641.000 norske kr., er det gået rigtig stærkt. I år regner stifteren med at runde en omsætning på 300 mio. norske kr.

Godt nok har der i efteråret været lidt knas med leveringerne hos den norske onlinetjeneste Brødboksen, som leverer morgenmadsprodukter i Oslo-området, Stavanger, Sandnes og Trondheim.

Det skriver E24.no.

Tilbage i 2015 havde forretningen ifølge grundlægger Arnulf Refsnes en omsætning på 614.000 norske kr., men siden er det gået stærkt. I 2016 var omsætningen hævet til 15,2 mio. norske kr., og i det netop overståede 2017 blev der solgt morgenmadsprodukter for i alt 112 mio. norske kr. skriver hjemmesiden.

Men her stopper det ikke for Arnulf Refsnes. Han håber, at Brødboksen i 2018 vil runde en omsætning, der er tre gange større end sidste år. Væksten afhænger dog af, at det lykkes grundlæggeren at finde de rette samarbejdspartnere.

Tjenesten har 66.000 registrerede kunder, og 30.000 unikke brugere om måneden.

Kringlexpressen sporer fremgang i nyt minusår

Iposen-bagmænd klar med ambitiøst brødkoncept

Emmerys-direktør: "Vis at du kan steppe op til næste niveau ved at arbejde på det næste niveau"

Forsiden lige nu

Rokkedahl-chef skifter kyllinger ud med laks

Den tidligere 3-Stjernet-chef Anders Laursen, som siden 2016 har været til at etablere kyllingebrandet Rokkedahl i dansk detail, skifter nu til laksebranchen og et job som kommerciel direktør i en dansk milliardkoncern.

Avis: Løkke fik ferieophold af kendt kvotekonge

Ifølge Ekstra Bladet fik statsminister Lars Løkke Rasmussen i 2016 et ferieophold i et hus i Skagen ejet af fiskeren John-Anker Hametner Larsen. Han er kendt som en af landets største fiskere samt stor bidragyder til Løkkes fond.

Seneste Fødevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier