FødevareWatch

Chr. Hansen-konkurrent køber mindre dansk virksomhed

Den hollandske enzym- og ingredienskoncern DSM, der er blandt Chr. Hansens største konkurrenter, har købt en dansk virksomhed, der er specialiseret i kosttilskud

Den hollandsk enzym- og ingredienskoncern DSM, der er blandt Chr. Hansens største konkurrenter, har købt den mindre danske virksomhed Biocare Copenhagen, der er vokset markant de seneste år.

Det oplyser DSM i en pressemeddelelse.

Biocare Copenhagen er specialiseret i kosttilskud - som blandt andet er rettet mod mave- og tarmproblemer og infektioner - og sælger sine produkter i 40 lande på verdensplan.

DSM forklarer, at det med opkøbet udvider sin tilstedeværelse på et marked, der vurderes at vokse 7 pct. årligt.

Biocare Copenhagen havde i 2016 en bruttofortjeneste på 10,3 mio. kr. og en bundlinje på 4,3 mio. kr. Selskabet har flere gange vundet priser for sin hastige vækst. Prisen for handlen er ikke oplyst.

Det danske selskab var inden handlen ejet af Søren B. Thomsen og Jesper Gantzel, der var med til at stifte virksomheden i 2012.

Chr. Hansen-topchef tildeles og sælger aktier til flere millioner

Chr. Hansen indgår internationalt salgssamarbejde

Chr. Hansen-formand: Vi havde håbet, at Cees havde taget et par år mere

Mere fra FødevareWatch

Skovlyst-strategi kulminerer i coronaår

Bryggeriet Skovlyst er vokset i det seneste år ved at være meget orienteret mod salg i næsten alle danske detailkæder. Corona-pandemien får en del af æren, men ifølge ny direktør var det et godt år uanset hvad.

Spar indtager midten af København med luksusvarer og convenience

Kædens nyeste satsning i hovedstaden skal tiltrække både de velhavende københavnere og folk på farten. "I modsætning til vores konkurrenter har vi mulighed for at skalere konceptet ned, så det passer til mindre butikker," siger den konstituerede kædedirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier