FødevareWatch

Chr. Hansen-topchef tildeles og sælger aktier til flere millioner

Afgående Chr. Hansen-chef Cees de Jong har indkasseret gevinsten fra et aktieprogram fra 2014.

Foto: Chr. Hansen

Cees de Jong, administrerende direktør hos Chr. Hansen, har fået tildelt 14.972 aktier i ingredienskoncernen for siden at sælge dem igen.

Tildelingen sker som led i "2014 Matching Shares"-programmet i Chr. Hansen Holding A/S, fremgår det af en meddelelse til fondsbørsen.

De 14.972 aktier er efter tildelingen blevet solgt af Chr. Hansen-topchefen, som sælger dem til 552,90 kr. stykket. Det svarer til en samlet værdi på omkring 8,3 mio. kr.

Cees de Jong meddelte forleden, at han snart vil være fortid i Chr. Hansen, da han vil bruge mere tid med sin kone og øvrige familie i Holland. Han forbliver dog i selskabet, indtil en afløser er fundet.

Mere fra FødevareWatch

Skovlyst-strategi kulminerer i coronaår

Bryggeriet Skovlyst er vokset i det seneste år ved at være meget orienteret mod salg i næsten alle danske detailkæder. Corona-pandemien får en del af æren, men ifølge ny direktør var det et godt år uanset hvad.

Spar indtager midten af København med luksusvarer og convenience

Kædens nyeste satsning i hovedstaden skal tiltrække både de velhavende københavnere og folk på farten. "I modsætning til vores konkurrenter har vi mulighed for at skalere konceptet ned, så det passer til mindre butikker," siger den konstituerede kædedirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier