FødevareWatch

Mejeri på Bornholm har svært ved at få folk til skæve arbejdstider

Landbrugssektoren har svært ved at få danskere til at arbejde på de skæve tidspunkter. En del af løsningen hedder udenlandsk arbejdskraft, men det bliver også sværere.

Her er en lille test:

Hvis du skulle søge nyt arbejde, hvad siger du så til mejeribranchen? Hvis ja, vil du så arbejde om aftenen og natten? Og i weekender? Hvis ja igen, vil du så have lyst til at flytte til Bornholm?

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Meyers har fået data på menuen for at holde på kunderne

Fødevarekoncernen har over de sidste to år arbejdet på digitale løsninger, der giver mere viden om, hvor mange der bestiller maden og om de kan lide den. "Det er en helt ny virkelighed for os og åbner for aftaler lang tid i forvejen med grossisterne," siger Meyers kommercielle direktør.

Dansk Dr Oetker-chef stiger i graderne

Efter fire år med ansvar for Storbritannien og Irland rykker Georg Heerdegen Parsbo fra nytår op i hierarkiet og ind i toppen af det tyske hovedkontor i Dr. Oetker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier