FødevareWatch

Dansk direktør stiger i graderne hos Cloetta

Efter opkøbet af Candyking er Cloettas skandinaviske division nu så stor, at den bliver spaltet i to. Dansker bliver forfremmet og får ansvaret for det danske og norske marked.

Danske Christian Boas Linde kan fra nytår se frem til endnu mere ansvar i slikvirksomheden Cloetta efter, at han er blevet valgt som ny direktør for Cloetta Danmark og Norge.

Han bliver samtidig en del af selskabets øverste ledelse og skal referere til selskabets adm. direktør Henri de Sauvage-Nolting.

Det oplyser slikkoncernen i en pressemeddelelse.

"Købet af Candyking gør vores skandinaviske aktiviteter væsentligt større, og især Danmark og Norge vil vokse i betydning for Cloetta. Derfor er der behov for at splitte den nuværende rolle som direktør for Cloetta Scandinavia. Jeg er glad for, at Christian Boas Linde med sin brede baggrund i vores branche og hos Cloetta har accepteret sin nye rolle," siger Henri de Sauvage-Nolting, adm. direktør i Cloetta.

49-årige Christian Boas Linde, der tidligere har været ansat i selskaber som Mars, Pepsico, Heinz og Arla, har været på lønningslisten hos Cloetta siden 2013. I øjeblikket er han også ansvarlig for det danske og norske marked, men han har indtil nu haft Lars Påhlson, direktør for Cloetta Scandinavia, over sig. Nu bliver de to sidestillede - i hvert fald for en periode.

Lars Påhlson har således meddelt, at han går på pension i 2018. Han forsætter dog på posten som direktør for Cloetta Sverige, til hans afløser er på plads. Den rekrutteringsproces er skudt i gang, fortæller slikkoncernen.

Skipperpibe-koncern når dansk rekordomsætning

Lakridspibe-sats forvandlede dansk Cloetta-minus til plus

Forsiden lige nu

Specialspiritus møver sig ind hos stort vinselskab

Efterspørgslen på specialspiritus og spiritus af høj kvalitet stiger og stiger, fortæller direktør hos vingrossisten H.J. Hansen Vin. Hun ser både en nuværende og fremtidig vækstlomme i at tilbyde de rigtige spiritusmærker.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier