FødevareWatch

Amerikansk kapitalfond vil gøre kagen større i Lagkagehuset

Kort efter delopkøb af lagkagehuset sælger amerikansk kapitalfond ud.

Foto: PR

Det er blot fire måneder siden, at Nordic Capital købte samtlige aktier i Lagkagehuset for et milliardbeløb. Nu sælger den nordiske kapitalfond 20 pct. af aktierne til amerikanske L Catterton.

Det skriver dagbladet Børsen

"Vi ser, at L Catterton kan bidrage til den strategiske udvikling, vi skal i gang med i Lagkagehuset, især den internationale ekspansion," siger Michael Haaning, partner i Nordic Capitals, til dagbladet Børsen.

Han vil ikke komme nærmere ind på, hvad L Catterton har givet for den store aktiepost, men fremhæver, at den amerikanske kapitalfond kan bidrage til at gøre kagen større.

Nordic Capital, der blandt andet ejer Sportmaster, købte Lagkagehuset af FSN Capital og stifterne Steen Skallebæk og Ole Kristoffersen i juni. Siden har bageriet åbnet tre nye butikker i London.

Lagkagehusets nye ejere vil se vækst i udlandet

Lokalt netværk skal vende bageres forretning

Tidligere Mette Munk-direktør køber sig ind i nordjysk snackselskab

Forsiden lige nu

Her har Arla hentet væksten

I det netop offentliggjorte regnskab fra Arla er det uden for det vesteuropæiske område, at mejerikoncernen er vokset mest markant. Få et overblik over fremgangene her.

Rigmands burgerkæde lukker

Lars Seier vinker farvel til burgerkæden Juicy Burger, der samtidig drejer nøglen om. Hvad der skal ske med selskabet bag er uvist.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier