FødevareWatch

Coca-Cola-tapper topper i Europa efter regnskab

Selskabet Coca-Cola HBC leverer overraskende stærkt driftresultat.

Et overraskende stærkt driftsresultat har været med til at løfte aktien i selskabet Coca-Cola HBC, der producerer Coca-Cola på licens fra det amerikanske selskab, til et nyt rekordniveau torsdag, hvor aktien placerede sig i toppen i det fælleseuropæiske Stoxx 600-indeks.

Den europæiske Coca-Cola-tapper oplevede både en fremgang i salget og driftsindtjeningen, der lå over analytikernes forventninger.

Omsætningen steg med 5,6 pct. til 3,21 mia. euro i første halvår, mens analytikerne ifølge Bloomberg News havde ventet et salg på 3,18 mia. euro.

Samtidig landede selskabet et sammenligneligt driftsresultat, EBIT, på 291,1 mio. euro. Her havde analytikerne sat næsen op efter et driftsresultat på 246,5 mio. euro.

Aktien endte dagen med en stigning på 9,2 pct. til 2592 pence.

Coca Cola med ny offensiv i USA

Coca-Cola-regnskab lidt bedre end ventet

Coca-Cola udvider i Singapore

Forsiden lige nu

Passioneret snackiværksætter giver slip på fødevarebranchen

"Jeg har bare set for mange både i restaurationsbranchen og fødevarebranchen, der brænder deres lys i begge ender – det er livet for kort til." Sådan lyder det fra iværksætter og stifter af Raw Snacks, Casper Vester, der har har sagt farvel til virksomheden og karrieren hidtil i fødevarebranchen. Nu vil han puste ud og lade fremtiden komme til ham.

Frokost.dk's udlandseventyr giver minus

Først skød konceptet skævt, men siden har direktøren for kantineleverandøren Frokost.dk fundet opskriften til indtoget på deres første marked i udlandet. Og nu mangler han så bare at overbevise de hollandske kunder om mulighederne.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier