FødevareWatch

Coca-Cola-regnskab lidt bedre end ventet

Læskedrikkoncernen overrasker markedet positivt med dets resultater for andet kvartal, alligevel byder de på tilbagegang på omsætningen.

Selskabet omsatte for 9,70 mia. dollar, hvilket er mere end aktieanalytikernes estimat, der lød på 9,65 mia. dollar ifølge estimater fra Bloomberg News.

Omsætningen er dog faldet 16 pct. i forhold til samme kvartal sidste år. Det skyldes blandt andet en omstrukturering af selskabets tapningsfaciliteter og valutamodvind.

At Coca-Cola omsatte for mere end, hvad aktieanalytikerne estimerede, skyldes en kombination af lavere omkostninger og højere priser, som udlignede nedgangen i salget, skriver nyhedsbureauet.

Indtjeningen per aktie var 59 cent, der ligeledes var lidt bedre end aktieanalytikernes estimat på 58 cent.

Efter resultaterne stiger aktiekursen med 0,3 pct. til 45,39 dollar i det amerikanske formarked.

Coca-Cola udvider i Singapore

Coca-Cola investerer milliarder i nyt juicesats

Store forandringer gav store aftryk i Rynkebys 2016

Forsiden lige nu

Passioneret snackiværksætter giver slip på fødevarebranchen

"Jeg har bare set for mange både i restaurationsbranchen og fødevarebranchen, der brænder deres lys i begge ender – det er livet for kort til." Sådan lyder det fra iværksætter og stifter af Raw Snacks, Casper Vester, der har har sagt farvel til virksomheden og karrieren hidtil i fødevarebranchen. Nu vil han puste ud og lade fremtiden komme til ham.

Frokost.dk's udlandseventyr giver minus

Først skød konceptet skævt, men siden har direktøren for kantineleverandøren Frokost.dk fundet opskriften til indtoget på deres første marked i udlandet. Og nu mangler han så bare at overbevise de hollandske kunder om mulighederne.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier