FødevareWatch

Aqua d'or-stifter kigger på mennesket frem for karakteren

For Aqua d'or-stifteren Allan Feldt har karaktererne aldrig fyldt det store. Derfor kigger han også selv mere på personen bag end karakterbladet, når det kommer til ansættelser.

Allan Feldt, grundlægger af Aqua D'or, adm. direktør i Wish by Seimei Foto: PR

I skoletiden var Allan Feldt drengen, der udfordrede lærerene med paratviden fra Lademanns leksikon frem for at jagte de gode karakterer, mens hovedopgaven på cand. merc-uddannelsen blev udskudt, da Aqua d'or-forretningen tog fart.

Det skriver Børsen.

Allan Feldt brugte selv syv år på at færdiggøre sin kandidatuddannelse, men efterfølgende har det vist sig, at den eneste, som nogensinde har set beviset herfor er ham selv. Derfor tænker han i dag heller ikke så meget over karaktererne, når potentielle kandidater til Aqua d'or-forretningen møder op til et ansættelsesintervie.

"Hvis jeg sidder og interviewer en, der gerne vil have job hos mig i dag, så er de sociale færdigheder noget af det, jeg lægger mest vægt på. Jeg skal ikke have nogle, der taler om mennesker, jeg skal have nogle, der taler med mennesker. Karakterer er næsten det sidste, jeg kigger på," siger Allan Feldt til Børsen.

Dansk vandeventyr taber penge for første gang siden krisen

Vandkongens juicesats i tocifret millionunderskud

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier