FødevareWatch

Pernod Ricard sælger skotsk Chivas-selskab

Pernod Ricards skotske whisky-selskab Chivas Brothers har solgt destilleriet Glenallachie.

Selskabet Chivas Brothers, der er ejet af franske Pernod Ricard, har underskrevet et salg af det skotske destilleri Glenallachie.

Det skriver Thespiritbusiness.com.

Køberen er et konsortium kaldet The Glenallachie Consortium, bestående af nogle lokale spirituskyndige i form af en Billy Walker, Inver House Distillers' leder Graham Stevenson og Trisha Savage, der kommer fra Burn Stewart Distillers og Benriach Distillery Company.

Destilleriet, der ligger i den nordvestlige del af Skotland, blev oprindeligt etableret i 1967 af Mackinlay McPherson og siden lagt sammen med Invergordon Distillers i 1985. I 1989 købte det Pernod Ricard-ejede Campbell Distillers, og i årene siden har produkterne fra Glenallachie været brugt i Chivas' Clan Campbell-blend.

Økologien er god forretning for den fynske Rømer-familie

Arturo Lomeli sælger tequila til 200.000 kr. flasken

Niels Rømer vil ikke bryde sig om dette portræt

Forsiden lige nu

Her er de danske producenter bag Michelin-stjernerne

Det er ikke kun de mange kokke og restauranter, som skal sole sig i succesen fra Michelin-guiden, der mandag uddeler årets stjerner i Norden. På et nyt landkort får restaurantgæsterne mulighed for at se, hvilke producenter og leverandører, der har dyrket lilla blomkål og lavet kødet i lammetataren.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier