FødevareWatch

Prisvindende dansk gin-selskab leder efter kapital

En gin fra Nordjylland er populær efter at have vundet internationale priser. Selskabet mangler kapital for at kunnne følge med interessen.

Foto: Herbie Gin.

Herbie Gin fra Fjerritslev har fået en flyvende start på tilværelsen.

Allerede inden, at den nye gin var på gaden vandt selskabet en dobbelt guldmedalje i konkurrencen Fifty Best Gin, der finder sted i New York og af nogle karakteriseres som det uofficielle verdensmesterskab i gin.

Efter bædersbevisningen har interessen for produktet været kraftig, og Herbie Gin har inden for få timer udsolgt alle de producerede batches. Derfor leder selskabet nu efter kapital, der kan sætte turbo på udviklingen.

Det skriver Finans.

"Vi leder efter ekstern finansiering. Det kan både være en dansk eller en udenlandsk producent, der er interesseret i at arbejde sammen med os. Lige nu er det begrænset, hvor meget vi kan producere, inden pengene slipper op. For der er en naturlig grænse for, hvor mange penge vi kan bruge til produktion, inden vi igen får penge ind ved salg," siger Anders Skotlander, der sammen med Anders Bilgram står bag Herbie Gin.

Han fortæller, at selskabet lige nu har øje på det tyske, britiske og amerikanske marked som næste skridt på rejsen.

Dansk firma bag verdens bedste gin

Danmarks første ginfestival bankede af sted med massiv succes

Britisk gin-eksport er femdoblet på et årti

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier