FødevareWatch

Coca-Cola tager livet af Life i Storbritannien

Den grønne stevia-sodavand Coca-Cola Life bliver fjernet fra det britiske marked, men bliver fortsat på 30 andre markeder.

Faldende salg og en markedsandel på under én pct. får Coca-Cola til at droppe den grønne stevia-sodavand Coca Cola Life på det britiske marked.

Det skriver fagmediet Beveragedaily.com.

"Vi er i gang med at forøge slaget af drikke uden sukker, og i den forbindelse gøre kunderne mere opmærksomme på forskelen mellem produkter med og uden sukker, og derfor føles det som det rigtige tidspunkt at udfase Coca Cola Life fra det britiske marked og fokusere vores energi på vores tre andre hovedprodukter inden for Coca-Cola," skriver Coca Cola GB i en meddelelse.

Hent FødevareWatch-appen til din iPhone HER og til Android HER.

De seneste år er stevia-drikken blevet lanceret i en række markeder, herunder Danmark hvor den gjorde sin ankomst i slutningen af 2015. I England har de grønne Life-flasker og dåser været på markedet siden september 2014.

I starten af januar 2016 skrev det britiske medie The Guardian, at salget havde været stødt faldende i hele 2015, og at det i november måned var halveret i forhold til samme måned i 2014 til 10,7 mio. kr.

Coca-Cola fastslår, at drikken fortsat vil blive på 30 andre markeder, også i USA.

Salget af grøn cola falder i England

Coca-Cola forsøger igen med let sodavand

Nu lander Coca-Cola Life i Danmark

 

Forsiden lige nu

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier