FødevareWatch

Top 50: USA's mest sælgende specialbryggerier

Den amerikanske brancheorganisation The Brewers Association er kommet med sin årlige over de 50 amerikanske specialbryggerier og industribryggerier, der sælger mest øl. Se listerne her.

Foto: Brewers Association

De amerikanske specialbryggeriers brancheorganisation The Brewers Association har offentliggjort sin årlige top 50 over de amerikanske specialbryggerier (craft brewers) og industribryggerier.

Listerne er baseret på salgsvolumen.

Organisationen definerer et specialbryggeri (craft brewery), som et bryggeri der lille, uafhængigt og traditionelt. Kategorien lille betyder bl.a., at den årlige ølproduktion ikke må overstige 6 mio. barrels svarende til ca. 704 mio. liter. Med uafhængig menes der, at under 25 pct. af selskabet må være ejet af en anden part inden for alkohol industrien, som ikke selv producerer specialbryg. Traditionelt stiller krav til, at størstedelen af det, bryggeriet producerer, skal være øl, og smagende skal kommer fra traditionel eller innovativ brygger-ingredienser og fermenteringsprocessen. Maltdrikke betragtes f.eks. ikke som øl.


Klik på billedet for at forstørre. Kilde:


Klik på billedet for at forstørre. Kilde:

Bryggere er uenige om specialølskategorier

Specialøl eller ej? Det bør diskuteres

Carlsberg i frontalangreb på specialølmarkedet i Danmark

Forsiden lige nu

Konkurrent slår Arla på omsætningsvækst

Hollandske Frieslandcampina har oplevet fremgang på fjerne markeder og skruede markant op for omsætningen i 2017. Bundlinjen går dog tilbage, og topchefen peger på flere årsager til udviklingen.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier