Carlsberg i frontalangreb på specialølmarkedet i Danmark

Bryghuset Jacobsen lancerer et nyt koncept - en gæstefadøl. Det er startskuddet på en ølkrig, og til at indlede angrebet har bryggeriet taget ølrevolutionens egen darling i brug.
Morten Ibsen, brygmester hos Jacobsen. | Foto: Carlsberg
Morten Ibsen, brygmester hos Jacobsen. | Foto: Carlsberg

I mange år har husbryggeriet Jacobsen ligget og slumret på Valby Bakke. Der er blevet lavet masser af øl, men nogle af de fine takter, som var årsagen til, et hold Carlsberg-folk fik startet specialbryggeriet i 2005, var røget lidt i baggrunden.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også