Whiskybrand vil have del i specialøllets fremmarch

Pernod Ricard fortsætter jagten på forbrugere, der vil specialspiritus. Senest har man under brandet Jameson lanceret en whisky, der er lavet på fade, brugt til lagring af irsk stout.
Antonio Duva, adm. direktør for Pernod Ricard Danmark, ser et potentiale i at whiskybrands og specialøl arbejder sammen om at udvikle nye produkter.
Antonio Duva, adm. direktør for Pernod Ricard Danmark, ser et potentiale i at whiskybrands og specialøl arbejder sammen om at udvikle nye produkter.

Fade, der har været brugt til lagring af whisky, bruges til særlige specialøl, og fade, der har været brugt til at lagre en stout, bruges som udgangspunkt for en whisky.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også