En kølig fadøl på en varm sommerdag er et hit hos mange.
Men hvad med en kølig fadkaffe?
Det alternativ vil Starbucks fra den kommende sommer tilbyde sine britiske kunder. Her skal mere end 100 butikker sælge nitrogenkaffe, der er iskold kaffe tilsat nitrogen, altså bittesmå bobler, der er serveret fra fad.
Det skriver Starbucks på sin hjemmeside.
Nitrogenkaffen laves på koldbrygget kaffe. Nitrogenen giver kaffen en blød og cremet konsistens, mens kaffen angiveligt ender som en mindre bitter og sur kaffe.
"Dette er en helt anden form for kold kaffeoplevelse - en, vi tror, vil revolutionere kategorien og den måde, vores kunder synes om vores kolde kaffemenu," siger Maria Sebastian, der er senior vice president for Stabucks' afdelinger i Europa, Mellemøsten og Afrika.
Hun forklarer, at London er et af de mest konkurrencedygtige kaffemarkeder og derfor et godt sted at teste konceptet.
Lunkent salg af kaffe sender Starbucks sydover
Pokémon Go indgår aftale med Starbucks
Starbucks tester gourmet-spekteret i kaffeverden