Starbucks' nitrogenkaffe debuterer i Storbritannien

Verdens største kaffekæde har valgt Storbritannien som det første marked, hvor kunderne kan købe nitrogenkaffe - en kaffe, der næsten minder om en frisk fadøl.
Foto: Starbucks PR
Foto: Starbucks PR

En kølig fadøl på en varm sommerdag er et hit hos mange.

Men hvad med en kølig fadkaffe?

Det alternativ vil Starbucks fra den kommende sommer tilbyde sine britiske kunder. Her skal mere end 100 butikker sælge nitrogenkaffe, der er iskold kaffe tilsat nitrogen, altså bittesmå bobler, der er serveret fra fad.

Det skriver Starbucks på sin hjemmeside.

Nitrogenkaffen laves på koldbrygget kaffe. Nitrogenen giver kaffen en blød og cremet konsistens, mens kaffen angiveligt ender som en mindre bitter og sur kaffe.

"Dette er en helt anden form for kold kaffeoplevelse - en, vi tror, vil revolutionere kategorien og den måde, vores kunder synes om vores kolde kaffemenu," siger Maria Sebastian, der er senior vice president for Stabucks' afdelinger i Europa, Mellemøsten og Afrika.

Hun forklarer, at London er et af de mest konkurrencedygtige kaffemarkeder og derfor et godt sted at teste konceptet.

Lunkent salg af kaffe sender Starbucks sydover

Pokémon Go indgår aftale med Starbucks

Starbucks tester gourmet-spekteret i kaffeverden

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også