Business as usual er helt fint for aarhusiansk brygger

I bryggeriet Aarhus Bryghus har man efterhånden 200 kunder i og omkring den jyske metropol. Ambitionen er at manifestere sig som den lokale leverandør af specialøl, og den del går det meget fint med, siger stifter og direktør.
Niels Buchwald er uddannet brygger i 1984. Han grundlagde i 2005 Viby-bryggeriet Aarhus Bryghus, som i de seneste 10 år har oplevet vækst i den lokale afsætning. | Foto: Rasmus Baaner/Polfoto/Arkiv
Niels Buchwald er uddannet brygger i 1984. Han grundlagde i 2005 Viby-bryggeriet Aarhus Bryghus, som i de seneste 10 år har oplevet vækst i den lokale afsætning. | Foto: Rasmus Baaner/Polfoto/Arkiv

Der er ikke mange skvulp i glasset, når man taler med stifteren og direktøren i Aarhus Bryghus, Niels Buchwald. Han har netop afleveret et bryggeriregnskab for det lille familieejede bryggeri fra Viby, som endnu en gang viser, at der findes et fint marked for lokal produceret øl, som ikke hedder noget med Ceres.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også