Danmark er ikke nok - Brus-bryggere rykker til Norge

Modsat den første bølge af specialbryggere er den nye født med internationalt gåpåmod. Til trods for, at brygpubben Brus endnu ikke er fyldt et år, skal der åbnes endnu en af slagsen i Norge. Det er bare det første skridt på vejen, fortæller ejerne.
Fra venstre til højre: Christian Gadient (køkkenchefen for restauranten Spontan, der ligger inde i baren Brus), Tore Gynter (medejer af bryggeriet To Øl og baren Brus), Morten Bruun (medejer af Brus) og Tobias Emil Jensen (medejer af bryggeriet To Øl og baren Brus). | Foto: To Øl
Fra venstre til højre: Christian Gadient (køkkenchefen for restauranten Spontan, der ligger inde i baren Brus), Tore Gynter (medejer af bryggeriet To Øl og baren Brus), Morten Bruun (medejer af Brus) og Tobias Emil Jensen (medejer af bryggeriet To Øl og baren Brus). | Foto: To Øl

Hvordan siger man Brus på norsk? Eller svensk? Eller engelsk?

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også