FødevareWatch

Danmark er ikke nok - Brus-bryggere rykker til Norge

Modsat den første bølge af specialbryggere er den nye født med internationalt gåpåmod. Til trods for, at brygpubben Brus endnu ikke er fyldt et år, skal der åbnes endnu en af slagsen i Norge. Det er bare det første skridt på vejen, fortæller ejerne.

Fra venstre til højre: Christian Gadient (køkkenchefen for restauranten Spontan, der ligger inde i baren Brus), Tore Gynter (medejer af bryggeriet To Øl og baren Brus), Morten Bruun (medejer af Brus) og Tobias Emil Jensen (medejer af bryggeriet To Øl og baren Brus). Foto: To Øl

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv FødevareWatch i 14 dage.

Få et prøveabonnement her.

Ønsker du et prøveabonnement med flere adgange til dig og din arbejdsplads?

Læs mere om mulighederne og find kontaktoplysninger på vores salgsafdeling her.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier