FødevareWatch

En manglende brygger lammer lille ø-bryggeri

Ambitioner om at udvide røg på hold hos Fanø Bryghus, fordi man ikke kunne få fingrene i en ekstra brygger. Det kan ses i bryggeriets regnskabstal, men med EU-midler i ryggen har bryggeriet igen fået gang i drømmen. I 2016 er målet at øge både eksport og kontraktbrygning.

Foto: Jacob Ehrbahn/Ritzau

Salget af specialøl er steget med 15 pct. i 2015. Den bølge vil det lille mikrobryggeri Fanø Bryghus også gerne lukrere på. Og ambitionerne fejler intet, men bryghuset har måtte se drømmene stagnere, fordi man ikke har kunnet få fingrene i en ekstra brygger.

"Det var et år med anderledes udfordringer, idet det ikke lykkedes at få ansat en ekstra brygger i november 2014 som ellers var planlagt. Som konsekvens blev sommeren 2015 præget af mangel på ølprodukter og stagnerende omsætning til følge," skriver ledelsen i regnskabet for 2015.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Stor uenighed om omfanget af sexismesager i restaurationsverdenen

Flere restauranter er begyndt at få øjnene op for sexisme- og chikaneproblemer, men der er grundet få indberettede sager uenighed om, hvor stort problemet i virkeligheden er. ”Bare fordi, der ikke kører nogle sager, betyder det ikke, at der ikke er et problem,” siger talsperson fra 3F.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier