FødevareWatch

Ultimatum: Vend dundrende underskud, ellers lukker vi det hele – som sagt, så gjort

Kun et ud af 11 regnskaber hos ø-bryggeri havde givet overskud. Alligevel tog den nye ledelse opgaven på skuldrene og skabte en markant turnaround på et år. Uden nogen erfaring i bryggeribranchen vel at mærke.

"Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det har været hårdt arbejde. For det første var hverken Janni eller jeg de store ølentusiaster, vi blev ikke ansat for viden om øl. Men blandt andet det at drive en forretning," siger direktør i Rise Bryggeri, Nina Folmer (t. h. på foto). | Foto: Rise Bryggeri.

"Vi fik et ultimatum af hovedaktionæren og bestyrelsen, da vi tiltrådte. Efter et år skulle der være overskud, ellers lukkede bryggeriet," siger Nina Folmer, der i foråret 2015 tiltrådte som direktør i Rise Bryggeri sammen med Janni Bidstrup.

Ingen af dem havde erfaring med ølbranchen, men begge havde historiske tilknytninger til bryggeriet, der står bag Ærø-øl. En øl, der blandt andet bliver solgt i Coops butikker landet over.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier