Mikrobryggeri finder sin forfaders smag på ryggen af bier

Gæren havde været uddød i en generation, men med hjælp fra Københavns Universitet kan Munkebo Mikrobryg genskabe smagen af Fyns gamle øl.
På billedet: Direktør for Munkebo Bryggeri, Claus Christensen. | Foto: Majken Søndergaard Nielsen
På billedet: Direktør for Munkebo Bryggeri, Claus Christensen. | Foto: Majken Søndergaard Nielsen

Mens Carlsberg måtte lede nede i gemmerne under Valby-bakke for at finde sin forfader, har Munkebo Mikrobryg måtte lede på ryggen af bier.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også