Juice slår vin af bordet

Engang var alkoholfrie drikkevarer til maden lig med en cola eller danskvand. Men i dag bruger toprestauranterne mange kræfter på at servere juice, saft og most, der passer perfekt til maden og kan give lige så komplekse smagsoplevelser som vin.
Foto: Rune Pedersen
Foto: Rune Pedersen
AF MIKKEL BÆKGAARD

På tallerkenen ligger en stor jomfruhummerhale, dækket af branket blomkål, sommerlige blomster og en sauce med blandt andet eddike på hybenrose. Smagen er intens, sødlig og kompleks.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter