FødevareWatch

Pandora-milliardær ville købe navnet Joe & The Juice

En dansk rigmand har enorme ambitioner med sit nye, sunde caféprojekt i USA. Men undervejs i processen arbejdede han på at overtage Joe & The Juice.

René Sindlev, der er blevet milliardær på smykkevirksomheden Pandora, forsøgte at købe Joe & The Juice, mens han arbejdede på at udvikle sin egen cafékæde. René Sindlev var dog ifølge egen udlægning kun interesseret i den fremadstormende danske cafékædes navn og indretning.

Det skriver Børsen.

"Resten kunne vi ikke bruge til noget som helst," siger René Sindlev, der ville føre Joe & The Juice op på "et helt andet niveau rent sundhedsmæssigt," til Børsen.

Forhandlingerne brød dog sammen, hvilket ifølge René Sindlev skyldes, at stifteren af Joe & The Juice, Kaspar Basse, prissatte virksomheden forkert. I stedet fandt den diskrete smykkerigmand selv på navnet Dr Smood til sin egen sunde café, som han ønsker at drive frem til en børsnotering i USA inden 2020.

Stifteren af Joe & The Juice har ikke ønsket at kommentere på René Sindlevs udsagn. I en lakonisk mail skiver han dog til avisen, at han anser Dr. Smood som et kopiprojekt.

Smykkemilliardær i ambitiøst caféprojekt

Joe & The Juice er i eksplosiv vækst

Joe & The Juice presser indtjening i vejret

Ingen sure citroner i dansk juice

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier