FødevareWatch

Et konkursbo og en spiritusdrøm gav tapperi succes

De startede som 4, nu er de 20. Genfødslen i den danske spiritus-produktion har givet virksomheden Tapperiet vind under vingerne. Det er nemlig ikke nok at fremstille sprutten, den skal også på flaske.

Billedet: Tappertiet ApS' produktionslokaler i Roskilde på Sjælland.

”Finanskrisen ramte ejeren af tapperiet hårdt. Han måtte sælge virksomheden. Jeg havde været direktør der i lidt over tre år og tænkte, at det kunne da være meget sjovt,” sådan lyder rationalet bag Pia Kaldahls beslutning om at gå ind i tapperi-branchen.

I det friske støv fra finanskrisen startede hun i 2009 den lille virksomhed Tapperiet ApS. Det var ikke en bevidst strategi at spille ind i den voksende danske skare af mikrospiritus-producenter, men ikke desto mindre har det givet tapperiet medvind.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

Royal Unibrew indgår i samarbejde med Too Good To Go og Q8

Et samarbejde med madspilds-appen Too Good To Go og tankstationen Q8 skal sikre, at en række af Royal Unibrews drikkevarer ikke går til spilde. I én enkelt dag bliver det således muligt at afhente overskydende drikkevarer på en række tankstationer.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier