FødevareWatch

Et konkursbo og en spiritusdrøm gav tapperi succes

De startede som 4, nu er de 20. Genfødslen i den danske spiritus-produktion har givet virksomheden Tapperiet vind under vingerne. Det er nemlig ikke nok at fremstille sprutten, den skal også på flaske.

Billedet: Tappertiet ApS' produktionslokaler i Roskilde på Sjælland.

”Finanskrisen ramte ejeren af tapperiet hårdt. Han måtte sælge virksomheden. Jeg havde været direktør der i lidt over tre år og tænkte, at det kunne da være meget sjovt,” sådan lyder rationalet bag Pia Kaldahls beslutning om at gå ind i tapperi-branchen.

I det friske støv fra finanskrisen startede hun i 2009 den lille virksomhed Tapperiet ApS. Det var ikke en bevidst strategi at spille ind i den voksende danske skare af mikrospiritus-producenter, men ikke desto mindre har det givet tapperiet medvind.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Enorme smittetal bekymrer restaurationssektoren

Med den positive nyhed om, at alle danskere fra næste uge kan smide mundbindet kommer også frygten for, at smittetallet i den kommende tid kan nå næsten 300.000 dagligt smittede. Det bekymrer i brancheorganisationen DRC.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier