FødevareWatch

Kinesere vil have whisky fra Køge

Brødrene Braunstein har efterhånden fået sat skub i salget af deres lagrede whisky, og det er især kineserne vilde med. Men modsat whisky-kollegerne i Stauning har Braunstein ingen planer om at lukke investorer ind i virksomheden.

Der er langt fra Køge til Kina, men ikke desto mindre har whisky fra den østsjællandske by fundet vej til de kinesiske ganer. Faktisk flyder whiskyen i så store mængder fra mikrodestilleriet Braunstein, at Kina i dag udgør Braunsteins største marked.

Braunstein entrerede allerede det kinesiske marked for fire - fem år siden, og lige siden er interessen for mikrodestilleriets whiskyer angiveligt kun gået én vej. Det gælder både Kina, andre lande i Sydøstasien og ikke mindst i Nordamerika, forklarer Michael Braunstein Poulsen, medstifter og medejer af Braunstein.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier