Stauning-investor klar til nye whisky-investeringer

Den britiske spirituskæmpe Diageo er tilsyneladende ikke færdig med at satse på whisky-entreprenører efter en trecifret millioninvestering i danske Stauning Whisky og investerer nu i endnu et opstartsselskab.

Det vakte opsigt herhjemme, da den britiske spiritusproducent Diageo i starten af denne måned spyttede 100 mio. kr. i danske Stauning Whisky gennem selskabet Distill Ventures, som investerer i lovende brands og hjælper dem ud over rampen.

Men selskabets whisky-tørst blev ikke helt slukket ved den lejlighed, og nu har Distill Ventures så endnu engang investeret i en lovende opstartsvirksomhed.

Det skriver BBC.

Denne gang har man ifølge den britiske TV-station kastet sin kærlighed og penge efter australske Starward Whisky.

Stauning: Vi bruger de 100 millioner på nyt destilleri

”Australsk whisky har med rette fået global anerkendelse på det seneste, og Starward har udviklet en whisky, der er i en unik position til at udnytte den mulighed,” siger David Gates fra Diageo, som bærer titlen global head of premium core spirits.

Distill Ventures blev oprettet i 2013 for at investere i og yde støtte til nystartede, uafhængige spiritusproducenter. Der meldes ikke noget om, hvor mange penge selskabet spytter i Starward Whisky.

Diageo skyder 100 mio i whiskey-destilleri fra Stauning

Verdens største spiritus-producent vil gøre dansk firma til internationalt brand

Stauning Whisky henter destillatør fra Viborg Bryghus

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også