FødevareWatch

Stauning Whisky henter destillatør fra Viborg Bryghus

Den tidligere brygmester i Viborg Bryghus skifter nu ølbrygningen ud med whiskydestilleri for Stauning Whisky.

Foto: Anders Brohus/Polfoto

De seneste syv år har Peter Schrøder haft job som brygmester i Viborg Bryghus. Nu har han forladt koncernen til fordel for et arbejde som destillatør hos Stauning Whisky.

Det skriver dagbladet Ringkøbing-Skjern ifølge food-supply.

Schrøder har ellers tilbragt det seneste halve år i Berlin, hvor han har taget uddannelsen til diplombrygger inden for ølbrygning, men det mener han ikke er spildte kræfter.

”Maltning er en central del af whisky. Det har jeg lært at arbejde med i Berlin. I princippet kunne jeg også starte mit eget destilleri op, fordi jeg nu ved, hvilket udstyr der er bedst. Generelt er jeg blevet bedre til at være mere effektiv og samtidig bevare den høje kvalitet,” siger han til avisen.

Schrøder tiltræder sit nye job i august 2015.

Ørbæk Bryggeri vil lave whisky på gammelt DSB-værksted

Nordic Food Lab bag ny gin med myrer

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier