FødevareWatch

Carlsberg-begejstring holdt dagen igennem

Carlsberg-aktien fik investorerne til at bruse over at begejstring på dagen, hvor topchef Cees 't Hart præsenterede sin længe ventede spareplan.

Foto: Nana Reimers

Det blev Carlsberg, der løb med al opmærksomheden onsdag, efter at selskabet i forbindelse med regnskabet for tredje kvartal præsenterede en spareplan, der skal sikre bryggeriet overskud fra 2018 og frem.

Investorerne brusede over af begejstring oven på nyheden fra det Valby-baserede bryggeri og belønnede selskabets aktie med en stigning på 6,2 pct. til 589,00 kr. Det var med til at trække det danske C20 Cap-indeks i et plus på 1,5 pct. til indeks 1019,48.

Markedet har hungret efter besked om, hvordan selskabets nye topchef, Cees´t Hart, vil løse de udfordringer, som selskabet står overfor. Det vurderer chefaktierådgiver Torben Høyer fra Nordea over for Ritzau Finans.

"Vi har ventet på den her plan fra Carlsberg. De skuffede lidt i sidste kvartal, men nu virker det til, at den nye direktør har haft tid til at kigge på tingene, og så kommer han og melder ganske fornuftigt ud. Det sender Carlsberg op, og vi tror godt, at den kan trække yderligere op herfra," siger Torben Høyer.

Carlsberg har ingen umiddelbare planer om bryggerilukninger

Så meget har gamle chefer kostet Carlsberg

Tre årsager til Carlsbergs milliard-problemer

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier