Sabmiller ønsker mere tid til fusion med AB Inbev

Sabmiller har bedt de britiske myndigheder om mere tid til at gennemføre fusionen AB Inbev, fortæller anonyme kilder til Bloomberg.
Foto: Kirsty Wigglesworth/AP/POLFOTO/arkiv
Foto: Kirsty Wigglesworth/AP/POLFOTO/arkiv
AF RITZAU FINANS

De to bryggerier Sabmiller og AB Inbev har brug for mere tid til at få styr på den planlagte fusion mellem selskaberne.

Derfor har Sabmiller planer om at spørge de britiske myndigheder om at forlænge fristen for et formelt købstilbud, der ellers står til at udløbe onsdag klokken 18 dansk tid.

Det skriver Bloomberg News med henvisning til anonyme kilder tæt på selskabet.

Ifølge nyhedsbureauet har både Sabmiller og AB Inbev brug for mere tid til at få styr på finansiering og sikre opbakning hos aktionærerne. De anonyme kilder understreger dog, at det ikke er sikkert, at selskaberne vil søge om at få udskudt deadline.

De to selskaber har allerede én gang fået skubbet deadline, da de 13. oktober nåede til foreløbig enighed om en handel til en værdi af knap 700 mia. kr., hvor AB Inbev betaler 44 pund per Sabmiller-aktie.

Hvis fusionen går igennem, vil det skabe det med afstand største bryggeri på verdensplan. Heineken vil blive nummer tre, mens Carlsberg vil være nummer fire.

Hverken Sabmiller, AB Inbev eller den pågældende britiske myndighed, London's Panel on Takeovers and Mergers, har ønsket at kommentere historien over for Bloomberg News.

AB Inbev på vej med rekordstort obligationssalg

Nyt gigantbryggeri rykker op i sin helt egen liga

Bryggerigigant beskyldes for at ødelægge specialbryggeres forretning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også