FødevareWatch

Yderligere opsplitning mellem Heineken og Diageo

Heineken og Diageo foretager gennemgribende ændringer i ejerskabet af en række fælles selskaber i Asien, Afrika og Caribien, hvilket betyder yderligere opsplitning mellem de to partnere og en milliardgevinst til en af dem.

Foto: Mark Lennihan/AP/Ritzau/arkiv

De to øl- og spirituskæmper Heineken og Diageo har allerede kappet trådene til hinanden gennem en række samarbejder i Sydafrika og Namibia, og nu foretager man også gennemgribende ændringer i ejerskabet af en række fælles investeringer i Afrika, Asien og Caribien. Det fremgår af pressemeddelelser fra de to selskaber.

”Heineken og Diageo har gennemført en transaktion for at øge fokus på deres respektive ølforretninger og visse licensaftaler i Jamaica, Malaysia og Singapore og Ghana,” oplyser Heineken.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Miljøminister klar til stramme krav til klimadokumentation

Mens EU er på vej med krav om satellit- og GPS-dokumentation på en række fødevarer, der skal mindske afskovning, er regeringen nu allerede klar til at gå endnu længere. Om få år kan man forhåbentlig også knytte krav til påvirkning af andre økosystemer, siger Lea Wermelin (S) til FødevareWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier