FødevareWatch

Carlsberg-bosser: Det ser ikke godt ud

Der skal ryddes op hos Carlsberg, understreger både den nye adm. direktør Cees 't Hart og finansdirektør Jørn P. Jensen. Der er ingen hellige køer - pånær én.

Cees't Hart (tv) og Jørn P. Jensen ved fremlæggelsen af halvårsregnskabet i Carlsberg, onsdag. | Foto: Carsten Bundgaard

Barske finansielle realiteter og et slemt skuffende halvårsregnskab tvinger nu Carlsberg-ledelsen med den nytiltrådte adm. direktør Cees 't Hart og finansdirektør Jørn P. Jensen til at gå i gang med et omfattende helbredstjek af bryggerigruppens finansielle sundhed.

En sløv bundlinje, for lav pengestrøm, for ringe afkast og for høj gæld er en giftig cocktail, som Cees 't Hart har sat som sit første mål at få bugt med i en større strategisk overhaling, der skal være færdig i den første halvdel af 2016.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Hastighed og lokale produkter skal give Gorillas succes på det danske marked

INTERVIEW: Fredag varslede tyske Gorillas sit indtog på markedet for levering af dagligvarer i Danmark. I et interview med FødevareWatch sætter selskabets nordiske chef ord på ambitionerne, som ikke går på at kapre markedsandele – og er mere optaget af "revolutionere forbrugeres traditionelle fødevareindkøb".

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier