FødevareWatch

Medie: Konsortium overvejer gigantbud på Sabmiller

Gigantbryggeriet Sabmiller er på rygtebørsen kædet sammen med et konsortium, som vil købe bryggeriet for 75 mia. pund svarende til 754,3 mia. kr. Det skriver Daily Mail søndag.

Foto: SABMiller/ PR

Sabmiller, der er verdens næststørste bryggeri, er på rygtebørsen kædet sammen med et konsortium, som vil købe bryggeriet for 75 mia. pund svarende til 754,3 mia. kr.

Det skrev den britiske avis Daily Mail søndag. Avisen har sin information fra anonyme kilder, som ikke vil lægge navn til historien.

Ifølge Daily Mail er det den brasilianske kapitalfond 3G Capital, der er i spidsen for det konsortium, som har snøren ude efter Sabmiller. Avisen skriver desuden, at Anheuser-Busch InBev, der er verdens største bryggeri, angiveligt kunne være en del af konsortiet.

Den britiske avis spekulerer desuden i, at den amerikanske rigmand Warren Buffett, som sammen med 3G Capital købte ketchupproducenten Heinz tilbage i 2013, også kunne være en del af konsortiet.

Hverken 3G Capital eller Anheuser-Busch InBev har ønsket at kommentere rygterne over for Daily Mail.

Sabmiller, der er noteret på børsen i London, stiger 1,9 pct. til 3523,5 pence. Det placerer bryggeriaktien næstøverst i det britiske FTSE 100-indeks.

Medie: Carlsberg-rival vil købe op i Myanmar

Fremgang i MillerCoors

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier