FødevareWatch

Populær dansk vin-app jagter ny kapital

En dansk app, der gør det muligt at scanne og anmelde vin, jagter ny kapital efter en udvidelse af medarbejderstaben og en lancering på det amerikanske marked.

Foto: Colourbox

Den danske app, Vivino, der gør det muligt at scanne og anmelde vin, er på udkig efter nye investorer ovenpå en dyr lancering på det amerikanske marked. Det skriver Børsen.dk.

”Vi begynder at afsondre markedet nu. Vi har stadig nogle penge tilbage fra sidste finansieringsrunde, og det er meget normalt, at de holder 18-24 måneder. Så vi skal til at rejse nye penge inden for en rimelig tidshorisont,” siger adm. direktør Heini Zachariassen til avisen.

Vivino modtog sidste år 60 mio. kr. fra en investorklynge, der blandt andet talte Skype-stifteren Janus Friis. Siden da har virksomheden åbnet et kontor i San Francisco og udvidet medarbejderstaben, så den nu tæller 40 ansatte. Brugertallet er samtidig vokset fra 1,5 mio. til 7 mio., hvoraf mange af de nytilkomne er amerikanere.

Det sidste års investeringer afspejler sig i årsregnskabet, der viser et bruttoresultat på -10,7 mio. kr. i 2013 mod -2,7 mio. kr. året før, mens årets resultat landede på -16,6 mio. kr. mod -4,5 mio. kr. i 2012.

Danish Food Cluster mangler en WhatsApp-historie

Laudrup har scoret et nyt millionoverskud

Dansk vinproducent tæt på stor kinesisk kontrakt

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier