Dansk bryggeri har årets bestyrelsesformand

Bestyrelsesformand i Royal Unibrew er blevet kåret som årets bestyrelsesformand af revisionshuset PWC for sit arbejde med at vende udviklingen i landets næststørste bryggeri.
Foto: Cecilie Smetana/Polfoto/Arkiv
Foto: Cecilie Smetana/Polfoto/Arkiv
AF BENJAMIN WERNER CHRISTENSEN

Han er ikke meget for at tage æren, men andre vil gerne anerkende hans indsats. Kåre Schultz, der er bestyrelsesformand i Royal Unibrew og vice adm. direktør i Novo Nordisk, er af revisionshuset PwC blevet kåret til årets bestyrelsesformand. Det skriver Berlingske.

Anerkendelsen får han for sit arbejde i bryggerikoncernen Royal Unibrew, hvor han vendte en truende nedtur til et stort overskud.

Selv er han dog ikke meget for at hylde sig selv.

"Jeg synes bare, for at sige det lige ud af posen, at det er vigtigt, at man anerkender, at det er den daglige ledelse, der bærer og driver forretningen. Jeg synes ikke, det er formålstjentligt, at bestyrelsen står frem og tager æren for den daglige drift, og de resultater der bliver opnået. Det er jo ledelsen, der skaber dem," siger Kåre Schultz til Berlingske.

Sidste år blev Niels Jacobsen, adm. direktør i William Demant, og bestyrelsesformand i LEGO samt næstformand i A.P. Møller - Mærsk, kåret som årets bestyrelsesformand. Kåre Schultz sidder i øvrigt også selv i bestyrelsen for LEGO.

Royal Unibrew nærmer sig kurspotentiale

Fremgang i indtjeningen hos danske bryggerier

Royal Unibrew-aktien stryger til tops

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også