FødevareWatch

Dansk bryggeri har årets bestyrelsesformand

Bestyrelsesformand i Royal Unibrew er blevet kåret som årets bestyrelsesformand af revisionshuset PWC for sit arbejde med at vende udviklingen i landets næststørste bryggeri.

Foto: Cecilie Smetana/Polfoto/Arkiv

Han er ikke meget for at tage æren, men andre vil gerne anerkende hans indsats. Kåre Schultz, der er bestyrelsesformand i Royal Unibrew og vice adm. direktør i Novo Nordisk, er af revisionshuset PwC blevet kåret til årets bestyrelsesformand. Det skriver Berlingske.

Anerkendelsen får han for sit arbejde i bryggerikoncernen Royal Unibrew, hvor han vendte en truende nedtur til et stort overskud.

Det er den daglige ledelse, der bærer og driver forretningen"

Kåre Schultz, Royal Unibrew
Selv er han dog ikke meget for at hylde sig selv.

"Jeg synes bare, for at sige det lige ud af posen, at det er vigtigt, at man anerkender, at det er den daglige ledelse, der bærer og driver forretningen. Jeg synes ikke, det er formålstjentligt, at bestyrelsen står frem og tager æren for den daglige drift, og de resultater der bliver opnået. Det er jo ledelsen, der skaber dem," siger Kåre Schultz til Berlingske.

Sidste år blev Niels Jacobsen, adm. direktør i William Demant, og bestyrelsesformand i LEGO samt næstformand i A.P. Møller - Mærsk, kåret som årets bestyrelsesformand. Kåre Schultz sidder i øvrigt også selv i bestyrelsen for LEGO.

Royal Unibrew nærmer sig kurspotentiale

Fremgang i indtjeningen hos danske bryggerier

Royal Unibrew-aktien stryger til tops

Mere fra FødevareWatch

Diningsix-direktør takker af

Restaurantkoncernens adm. direktør giver i stedet stafetten videre til medstifter, mens han selv fortsætter som kommerciel direktør udstationeret i London.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier