FødevareWatch

Royal Unibrew nærmer sig kurspotentiale

Aktien i det danske bryggeri Royal Unibrew er steget mere end de fleste igennem de seneste fem år. Analytiker vurderer, at toppen snart er nået.

Foto: Jan Dagø

Royal Unibrews aktiekurs er steget med mere end 4.300 pct. i løbet af fem år.

Aktieanalytiker Morten Imsgaard fra Sydbank vurderer imidlertid over for Børsen, at aktiekursen snart har nået toppen.

”Der er ingen tvivl om, at selskabet har gennemgået en fantastisk turnaround siden 2009, og at der stadigvæk er plads til forbedringer. Men det er efterhånden indregnet i aktiekursen, og der er ikke nogen synlige kurstriggere fra det nuværende niveau,” siger han og tilføjer:

”Selskabet er gået fra at være på fallittens rand til at være et af de mest veldrevne strømlinede bryggerier i Europa. Men selv gode virksomheder kan nå et niveau, hvor der ikke er meget mere at hente på afkastet, og man derfor skal kigge andetsteds.”

Fremgang i indtjeningen hos danske bryggerier

Carlsberg skruer ned for optimismen

Royal Unibrew-aktien stryger til tops

Mere fra FødevareWatch

Venturefond bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Pandemien hæmmer Carlsbergs kinesiske fremgang

Mens vi herhjemme har vænnet os til et åbent samfund, er Kina stadig hårdt præget af nedlukninger, hvilket bremser væksten for Carlsbergs kinesiske strategi om at åbne i flere store byer. Det kinesiske nytår og bryggeriets Big City-strategi præsterer dog stadig efter planen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier