FødevareWatch

Ny bog kortlægger kaffen for nybegynderen

En netop udgivet bog giver et grundlæggende indblik i kaffebønnens rejse fra træ til kop, hvor og hvordan kaffe produceres i dag samt hvordan man selv laver god kaffe.

I ”En lille bog om kaffe” giver forfatter Rud Christiansen først læseren en kort introduktionen til kaffens historie, hvorefter han opstiller en række konkrete råd til, hvordan man producerer god kaffe.

Bogen giver læseren indblik i, hvordan man klassificerer kaffebønnernes kvalitet, inden de sælges, hvilke vækstforhold der giver gode resultater i produktionen samt kaffebønnens vej fra træ til kop.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier