FødevareWatch

Det bobler igen hos mikrobryggerierne

Efter en række rigtig hårde år i nogle af de omkring 120 danske bryggerier, er der igen tro på fremtiden hos de små og mellemstore bryghuse.

Foto: Rasmus Baaner

Oven på en række magre og nedslidende år er der igen positive strømninger hos de danske mikrobryggerier. Sådan lyder meldingen fra Bryggeriforeningen, og den bakkes op af tallene i nogle af de netop aflagte årsregnskaber fra mindre bryggerier som Grauballe Bryghus, Skands og Fur Bryghus.

"Mikrobryggerierne er kommet stærkt ud af finanskrisen, og de mærker generelt en stærk efterspørgsel fra både Danmark og udlandet," siger Niels Hald, direktør i Bryggeriforeningen, der udover at repræsentere nogle af de store og kendte bryggerier i Danmark også har godt 30 mikrobryggerier blandt medlemmerne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Venturefond bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Pandemien hæmmer Carlsbergs kinesiske fremgang

Mens vi herhjemme har vænnet os til et åbent samfund, er Kina stadig hårdt præget af nedlukninger, hvilket bremser væksten for Carlsbergs kinesiske strategi om at åbne i flere store byer. Det kinesiske nytår og bryggeriets Big City-strategi præsterer dog stadig efter planen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier