Der er sket en familieforøgelse i det Silkeborg-baserede Grauballe Bryghus, som gennem et opkøb har fået nyt søsterselskab fra Kolding, nemlig Trolden Bryghus.
Det skriver Midtjyllands Avis.
Samarbejdet mellem de to bryggerier er dog ikke nyt, da Grauballe Bryghus’ specialøl de seneste år er blevet destilleret og lagret på Trolden Destillery & Bryghus i Kolding - og det er netop potentialet for mere samarbejde, der har fået Grauballe til at investere i en ny søstervirksomhed:
”De (Trolden, red.) hjælper os med at fadlagre vores øl, og den anden vej rundt er vores produktionssetup meget mere snorlige sammenlignet med deres. Deres ølproduktion er tungere og mere manuel, så her kan vi hjælpe dem. Der er rigtig fine muligheder for at opnå nogle synergier,” fortæller adm. direktør i Grauballe Bryghus, Thomas Kanstrup Christensen, til avisen.
Han fortæller videre, at målet er at opnå et bredere sortiment med også spiritus, herunder gin, rom, whisky og vodka.