FødevareWatch

Kolding-brygger satser på spiritus

Hos Trolden Bryghus er det ikke kun specialøl, der ligger og venter på at blive tappet. Også whiskey, gin og rom ligger på fad hos bryghuset, og ifølge ejeren skal spiritus fylde mere og mere.

Foto: Freepictures

For Michael Svendsen, der er ejer af Trolden Bryghus i Kolding, har ølproduktionen ikke været nok til at slukke iværksættertørsten. Han har også bevæget sig ud i at producere whiskey, rom og gin, og den del vil han fokusere endnu mere på.

Det skriver Food-Supply.

"En palle gin fylder jo lige så meget på gulvet som en palle øl. Den er bare mere værd", siger han til Food-Supply.

Han begyndte spiritusprojektet i 2011 og siden har meget af whiskeyen ligget på fad, mens han har produceret en del mere gin for at imødekomme begejstringen for en iskold Gin & Tonic.

"Vi har tappet whisky på flasker fem gange, og det er nok blevet til 300 flasker, som blev udsolgt relativt hurtigt," lyder det.

Selvom whiskey og gin vokser hos Trolden, så fortsætter de med at producere kerneydelsen, nemlig øl.

30 destillerier og spiritusproducenter går sammen: "Vi kommer i høj grad til at tegne VSOD fremadrettet"

2016 bød på en regn af priser til danske destillerier

Diageo-direktør: Afgifter blokerer for nye danske mikrodestillerier

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier