Bornholms Mosteri finder ny direktør i egne rækker

Josephine Senger Svendsen bliver ny adm. direktør i mosteriet per dags dato.
Josephine Senger Svendsen er startet som adm. direktør i saft- og mostproducenten. Foto: Pr/Bornholms Mosteri | Foto: PR
Josephine Senger Svendsen er startet som adm. direktør i saft- og mostproducenten. Foto: Pr/Bornholms Mosteri | Foto: PR

Bornholms Mosteri har skiftet ud på posten som adm. direktør, da Nicklas Selmer Rathje per dags dato er stoppet i sin stilling efter gensidig aftale med bestyrelsen. 

I stedet er 35-årige Josephine Senger Svendsen, der i knap et år har arbejdet som projektleder i mosteriet, blevet udnævnt som ny adm. direktør. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse. 

Her skriver virksomheden, der producerer økologisk saft og most, at Nicklas Selmer Rathjes opsigelse skyldes, at det “ikke længere er foreneligt” for ham at stå i spidsen for mosteriet, mens han bor i København med sin familie. 

Af pressemeddelelsen fremgår det, at bestyrelsen har fuld forståelse for hans beslutning, og at den desuden takker ham for hans “indsats, nytænkning og optimering, der sidste år resulterede i, at Bornholms Mosteri fik vendt et underskud til et overskud.” 

I 2021 leverede Bornholms Mosteri det første overskud siden stiftelsen i 2013. Nicklas Selmer Rathje har været ansat som adm. direktør siden november 2020. 

Den nye adm. direktør Josephine Senger Svendsen har foruden mosteriet erfaring som selvstændig samt flere års erfaring indenfor indkøbs- og økonomistyring, lyder det i pressemeddelelsen. 

Mosteriet er ved at få udskiftet sit mere end 20 år gamle tappeudstyr med en moderne og tidssvarende tappelinje, der kræver væsentlig lavere vand- og energiforbrug per produceret enhed. Mosteriet holder til ved Rønne Havn. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Selskabet har i årsrapporten angivet bemærkningen ”going concern” som følge af den forværrede økonomiske situation i selskabet. | Foto: Casper Dalhoff

Skanderborg Bryghus taber fortsat millioner

For abonnenter