FødevareWatch

Britisk restaurantionssektor under pres fra flere sider

Antallet af konkurser i den britiske bar- og restaurantbranche stiger hastigt og sektoren rammes fra flere sider nu.

Foto: Rune Pedersen

Med færre penge på lommen er et besøg på en bar eller restaurant lettere at skære bort. Derfor rammes de britiske pubber og spisesteder i højere grad nu, hvor økonomien strammer til og antallet af konkurser stiger. Det skriver britiske CityAM.

Nyeste statistik viser, at konkurstallet generelt er steget med 60 pct. og at restaurationssektoren er blandt de hårdest ramte, hvor 216 blev erklæret insolvente alene i august. Udviklingen, der også påvirkes af høje energiomkostninger, bekymrer i brancheorganisationen UKHospitality.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier