FødevareWatch

Tech-kendinge vil løse drikkevarebranchens udfordring med at komme til udlandet

Bemakers, der er stiftet af en af folkene bag Andersen Winery, fandt selv flere udfordringer med at få sit vinselskab ud over landets grænser. Med en baggrund i tech-verdenen mener iværksætterselskabets direktør nu, at han har løst et af drikkevarebranchens store problemer.

Medstifter og adm. direktør af Bemakers Morten Stengaard, forventer at kunne rulle selskabet ud på flere verdensmarkeder inden for to år.

Oftest er grænser usynlige, men for nogle drikkevarevirksomheder kan landegrænser føles som fysiske mure, man ikke kan bryde igennem.

Den følelse oplevede Morten Stengaard, da han som en af stifterne bag vinfirmaet Andersen Winery, pludselig fik opkald fra udlandet, der ville have den danske vin på menukortet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Ny rejeformand: Målet er at blive undværlig

PORTRÆT: Royal Greenlands nye bestyrelsesformand, Maliina Abelsen, bryder sig ikke om at drifte, men lever til gengæld for udvikling. Og så har hun aldrig haft nogen plan for sin karriere, men i stedet bare sprunget ud i tingene, når hun ikke har kunnet lade være.

Topchef forventer blød landing oven på rekordpriser

Omstændighederne er anderledes i dag med de rekordhøje mælkepriser end ved tidligere ekstraordinære opsving. Den buldrende inflation holder hånden under en voldsom opbremsning, vurderer mejerichef i Arla Foods.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier