FødevareWatch

Markedet for kombucha bobler – to aktører vil arbejde sig væk fra underskud

Corona og store investeringer førte til minus på bundlinjen hos producenterne af kombuchadrikke, Læsk og København Kombucha. Det giver dog ikke anledning til mindre tiltro på markedet, mener de to iværksætterselskaber.

Foto: PR/Læsk

For de to iværksættervirksomheder Læsk og København Kombucha, der laver henholdsvis læskedrikke og alkoholfri champagne af kombucha, var 2021 på flere måder et år præget af modgang.

Hos Læsk viser regnskabet, der er udført med going concern om virksomhedens fortsatte drift, at bruttotabet udgjorde minus 656.887 kr. mod en positiv fortjeneste på 284.875 kr. i 2020.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Ny rejeformand: Målet er at blive undværlig

PORTRÆT: Royal Greenlands nye bestyrelsesformand, Maliina Abelsen, bryder sig ikke om at drifte, men lever til gengæld for udvikling. Og så har hun aldrig haft nogen plan for sin karriere, men i stedet bare sprunget ud i tingene, når hun ikke har kunnet lade være.

Topchef forventer blød landing oven på rekordpriser

Omstændighederne er anderledes i dag med de rekordhøje mælkepriser end ved tidligere ekstraordinære opsving. Den buldrende inflation holder hånden under en voldsom opbremsning, vurderer mejerichef i Arla Foods.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier