FødevareWatch

Carlsberg tror på endnu mere skub i forretningen efter genåbning

Åbne restauranter, værtshuse, natklubber, festivaler og meget mere lover gode tider for Carlsberg.

Foto: PR / Carlsberg

Fra 1. februar skal der ikke længere være restriktioner forbundet med coronavirus i Danmark, og det betyder længere åbningstider på landets barer og natklubber, der igen får lov at sælge alkohol langt ud på natten.

Det står klart, efter regeringen på et pressemøde netop har besluttet at ophæve alle restriktioner ved udgangen af måneden.

I hvert fald bliver alle corona-restriktioner for personer i Danmark fortid fra på tirsdag, oplyser statsminister Mette Frederiksen (S) på pressemødet onsdag aften.

"I dag kan vi sige, at vi bestod, vi er klar til at træde ud af coronaens skygge. Vi siger farvel til restriktioner og goddag til det liv, vi kendte før corona."

"Vi er gennem den kritiske fase," siger statsministeren på pressemødet.

Det kan gavne bryggerierne, hvis kunder har haft forbud mod at sælge alkohol efter klokken 22 siden den seneste nedlukning trådte i kraft 9. december.

"Vi er glade for, at det nu er muligt at fjerne alle restriktioner i Danmark. Covid-19 har haft en stor påvirkning på os alle, ikke mindst vores kunder – restauranterne, værtshusene, natklubberne, festivalerne med flere – men med genåbningen og foråret, der er på vej, tror vi på, at der kommer endnu mere skub i forretningen den kommende tid, når danskerne igen kan samles over en kold øl," lyder det fra Peter Haahr Nielsen, direktør for Carlsberg i Danmark, til MarketWire.

Carlsberg offentliggør årsregnskab 4. februar 2021, hvor selskabet samtidig ventes at løfte sløret for forventningerne til 2022.

Statsministeren: Corona-restriktioner er fortid på tirsdag

Bornholmsk fiskekoncern støver handlingsplan af på russisk fabrik 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier