FødevareWatch

Fynsk mikrobryggeri må dreje nøglen om

To år med en raserende pandemi, der lukkede flere salgskanaler, har kostet det fynske mikrobryggeri Munkebo dyrt. Så dyrt, at ejerne nu må lukke forretningen.

Foto: PR/Bryggeriforeningen

Ejerne i Munkebo Mikrobryg, der havde planer om at få et whiskydestilleri på benene, må se en hård sandhed i øjnene og lukke bryggeriet.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

"Efter 2 års nedlukning, hvor vi ikke kun mistede vores direkte indtægt, men hvor vores kunder også var lukket ned, for at beskytte samfundet mod corona, har været for hårdt for os, og vi har ikke kunnet rejse os derfra," siger Claus Rosensparre, der er adm. direktør og stifter af Munkebo Mikrobryg.

I juni, hvor bryggeriets seneste regnskab blev sendt ud, kunne man læse, at Munkebo Mikrobryg havde et underskud på 1,4 mio. kr. Af ledelsesberetningen fremgik det dog, at selskabet forventede at kunne finde nye afsætningskanaler, der kunne vende underskuddet.

Tidligere Carlsberg-topchef er død

Restriktioner rammer fynsk barkæde på bundlinjen 

Bryggeri har store forventninger til alkoholfrit julesalg 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier