FødevareWatch

Sjette generation træder ind i direktionen af Hans Just

Næste generation indtræder i direktionen af den 154 år gamle familievirksomhed.

Thomas Just Karberg og broren Peter Just Karberg udgør femte generation i den over 150 år gamle familievirksomhed. Nu træder Thomas Just Karbergs søn, Frederik, også ind i direktionen. | Foto: Niels Hougaard/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Frederik Just Karberg, søn af Thomas Just Karberg, der er adm. direktør i selskabet Hans Just A/S, træder nu ind i den danske direktion i det 154 år gamle spiritusselskab. Det fremgår af en CVR-meddelelse.

Dermed bliver Frederik Just Karberg den sjette generation i den gamle familievirksomheds direktion. Hans Just er datterselskab i Hans Just Group.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Æblet - en syrlig, sprød, sydfynsk og lidt for billig specialitet

FEATURE. Frugtsæsonen er i fuld gang, og de danske æbler og pærer plukkes ned til brug i butiksudsalg, most og som ingredienser. Høsten bliver ikke god, og dansk frugt kæmper i disse år en hård kamp, men markedet rummer også muligheder. FødevareWatch har besøgt landets største frugtaktør.

Leje af skibe er langtfra et ukendt fænomen for Coca-Cola

Det vakte stor opsigt, da en chef fra Coca-Cola for nylig meldte ud, at selskabet grundet pressede forsyningskæder havde chartret tre tørlastskibe En metode, selskabet ofte har brugt, lyder det til ShippingWatch. Nike forventer at mangle varer de næste kvartaler.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier