FødevareWatch

Proppen ryger igen af flasken i spirituskoncern: Udbetaler stort udbytte

Der er ikke været meget nedlukning over tallene i et nyt regnskab fra vin-og spirituskoncernen Hans Just Group, der rummer flere rekorder og samlet får ejerne til igen at udbetale et stort udbytte.

Thomas Just Karberg er adm. direktør og medejer i det 154 år gamle handelsselskab Hans Just Group, der distribuerer en stribe vin- og spiritusbrands. (Arkivfoto) | Foto: Niels Hougaard/Ritzau Scanpix

Handelsvirksomheden Hans Just Gorups omsætning voksede i det skæve 2020/21-regnskab med godt 44 mio. kr. til 1,57 mia. kr. og overskuddet gik frem med knap 37 mio. kr. til i alt 139,8 mio. kr. Som følge af den store fremgang i det seneste år gentager ejerfamilien proceduren fra foregående år og udbetaler et stort udbytte på i alt 90 mio. kr. skriver Børsen. Dermed har gruppen i de seneste ti år udbetalt i alt 713 mio. kr. til ejerkredsen i familien Just Karberg.

Til Børsen siger adm. direktør Thomas Just Karberg, at fremgangen i høj grad er kommet fordi, at man i stalden har kendte mærker fra Campari, Remy Cointreau og William Grant & Sons.

"Danmark udgør omkring en tredjedel af vores forretning, så det har betydet noget, at vi har kunnet vokse på andre markeder, når der har været tilbagegang herhjemme. Vi har oplevet, hvordan mærker som Jägermeister, Tullamore Dew, Aperol, Campari, Hendricks Gin og Cointreau stadigt fremstår som de absolut stærkeste i deres kategorier," siger Thomas Just Karberg til avisen.

Gammelt spiritusselskab er vokset med over 100 millioner på et år

Dansk brødrepar tjener millioner på at sælge vin

Polsk marked styrker 152 år gammelt spiritusselskab

Mere fra FødevareWatch

Ny formand i nordjysk fiskekoncern

Fiskekoncernen Seafood Danmark fik i sommer ny koncernchef, og nu er der også kommet ny bestyrelsesformand i selskabet med de store vækstambitioner.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier