FødevareWatch

Bryggeriet Vestfyen rykker med Lidl ud på syv nye markeder

Det fynske bryggeri har stor succes med at indgå et tæt partnerskab med den tyske discountkæde, og efter et års samarbejde sendes en ølserie nu af sted på en stribe nye eksportmarkeder.

Foto: PR / Vestfyen

Bryggeriet Vestfyen ville næppe kunne forestille sig et bedre scenarie for fem specialøl.

På ryggen af et samarbejde skal ølserien Karlens Nordic Craft Beer, der produceres for Lidl, nu afsted ud på syv nye markeder, skriver Vestfyen og Lidl i en meddelelse.

Efter at have sendt smagsprøver på de danske specialøl rundt til flere Lidl-butikker på tværs af landegrænser, er det i Lidl-regi besluttet, at Karlens Nordic Craft Beer kommer på hylderne i Lidl-butikker i Tyskland, Spanien, Ungarn, Holland, Østrig, Irland og Nordirland i det nye år.

"Vi er rigtig glade for den afsætning, der har været på øllene i Danmark, men det er ingen hemmelighed, at det kan være svært for et mindre, dansk bryggeri at komme ind på nye markeder, da der er så meget konkurrence indenfor øl. Der er derfor ingen tvivl om, at vores samarbejde med Lidl har speedet processen op. Det er en kæmpe anerkendelse, at vi nu kommer ud på syv nye markeder," siger Thomas Hald Blouner, salgs- og marketingchef ved Bryggeriet Vestfyen.

Samarbejdet mellem Lidl og Bryggeriet Vestfyen begyndte i 2019, og ølserien blev på dansk jord introduceret i slutningen af 2020.

Unibrew får godkendt opkøb - handel lukkes inden for få dage

Bryggerier famler i blinde, mens prisbonanza tynger salget af billige øl

Vestfyen-formand træder ud af bestyrelse

Mere fra FødevareWatch

Kommuner fokuserer på mere klimavenlig mad

Ifølge KL’s nyhedsbrev Momentum er klima på dagsordenen for mange kommuner, når der i november er kommunalvalg. Programchef i Concito peger på, at fødevarer er en central del af kommunernes klimaplaner.

Frosset kaffekoncept henter stor investering

Folkene bag et amerikansk kaffekoncept, hvor man lynfryser friskristede kaffebønner, så de holder mere af smagen, har hentet, hvad der svarer til knap 225 mio. kr. i en investeringsrunde.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier